United Media е интегрирана медийна платформа, която работи в осем държави

...
United Media е интегрирана медийна платформа, която работи в осем държави
Коментари Харесай

United Media: Телевизионни сериали от Югоизточна Европа за света

United Media  е интегрирана медийна платформа, която работи в осем страни в Югоизточна Европа (ЮИЕ). Годишно компанията продуцира над 40 000 часа автентично наличие, вести, телевизионни сериали, спорт, развлекателни излъчвания и детски стратегии, популяризирани измежду 8,5 милиона семейства посредством водещи интернационалните оператори.

Компанията излъчва 55 канала в района, в това число пет ефирни канала с народен обсег: NOVA и Doma в Хърватия, NOVA в България, NOVA M в Черна гора и Nova BH в Босна и Херцеговина. 

„ Освен това, влагаме в цифровото си наличие, което непрестанно се уголемява, а порталите ни са водачи по визити в страните, в които оперират. Портфолиото ни сега включва 28 уеб страницата “, сподели в изявление за Pensario  основният изпълнителен шеф, Александра Суботич .

Тя подчертава върху „ добре развитата “ цифрова дистрибуция на компанията и необятно признатата рекламна платформа VIDA. „ Много се гордеем с истинските си продукции, които са нашата стратегическа основа. Успяхме да изградим едни от най-големите продукции в Югоизточна Европа: локални игрални продукции, риалити формати и развлекателни излъчвания и, несъмнено, ежедневни новинарски излъчвания “.

Някои от сериалите са част от селекцията на интернационалното телевизионно наличие, показано на виртуалните прожекции в Лос Анжделис LA Virtual Screenings. 

„ Всичките ни сериали са най-гледани на съответната територия и се нареждат сполучливо на интернационалните пазари като приключен артикул или като концепции за формати. Сериалите ни се радват на известност в района и можете да ги откриете като приключен артикул в праймтайма на всеки от най-гледаните канали в Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения и Черна гора, а също и в Унгария, Украйна, Гърция, Словакия и други интернационалните пазари под формата на местни акомодации “, добави Суботич.

United Media има разнороден азбучник от телевизионни сериали – от съвременно наличие, уместно за платформи и платени малките екрани, до фамилни комедии и сантиментални драми, които са подобаващи за публицистичната идея на политематичните канали. Компанията участва на всички водещи пазари и тактиката ни е да произвеждаме най-хубавото наличие в нашата част на света и да го предоставяме на аудиториите по целия свят.

Наскоро започнахме да излъчваме  хърватския сериал „ Best Men ”  и към този момент имаме продажби на приспособените му версии на няколко пазара в Югоизточна Европа. Освен това, сега продуцираме втори сезон на българския сериал „ Дяволското гърло “, като първият сезон беше продаден в Югоизточна Европа, Съединени американски щати, Англия, Скандинавските страни, Бразилия и други Работим и по две нови висококачествени заглавия, които скоро ще можем да споделим. Основният ни пазар си остава Европа, само че работим интензивно, с цел да разтеглим наличието си и в Латинска Америка. Твърдо сме уверени, че наличието ни може да бъде сполучливо там, защото латиноамериканските игрални сериали се радват на триумф в нашите страни “, заключи тя.

Продуцирането на развлекателни излъчвания също получава „ висока оценка “ – сръбското шоу  “Grand Stars ” е най-популярното телевизионно музикално съревнование, което се провежда от Grand Productions и търси нови музикални гении. Кандидатите се набират чрез прослушвания. Шоуто се излъчва главно в Сърбия, само че и на територията на цяла някогашна Югославия към този момент от 18 години.

По отношение на трендовете, Суботич отбеляза: „ Аудиторията търси самостоятелни вести и топ развлекателни излъчвания , в това число местни телевизионни сериали, шоу стратегии за гении, само че и висококачествени задгранични сериали и филми . Съсредоточили сме напъните си върху това да поддържаме водещата си позиция на пазарите. Наша непрекъсната задача е да задаваме трендове, да сътворяваме настройки и да градим нови полезности и привички измежду феновете “.

„ Винаги сме се опитвали да сме новаторски, изобретателни, истински и уникални; опитваме се да сътворяваме и да задаваме нови трендове и като цяло да разширяваме границите в бизнеса със наличие. Към това ще се стремим и в бъдеще. Фокусирани сме върху локалната продукция и синергията между телевизионните и цифровите канали, посредством което непрестанно сътворяваме добавена стойност за всички лица, заинтригувани от нашия бизнес “, добави тя.

„ Продължаваме да продуцираме допустимо най-хубавото наличие за феновете, да разширяваме границите и да ускоряваме позицията си на пазарен водач, освен в Югоизточна Европа, само че и в интернационален проект “, заяви Суботич.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР